ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

1Как да направя поръчка?

Може да направите поръчка след регистрация в сайта.

Кликнете ВХОД, изберете ВЕЧЕ СЪМ КЛИЕНТ или ВХОД с някоя от изброените социални мрежи ИЛИ се регистрирайте като НОВ КЛИЕНТ.

2Как да добавя продукт, който искам да закупя?

Трябва само да изберете количеството, което искате да поръчате и да натиснете бутон ДОБАВИ В КОЛИЧКА. Продуктът автоматично ще отиде във вашата виртуална кошница.

3Как да добавя продукт в ЛЮБИМИ?

Нужно е само да натиснете сърцето, което се намира неспоредствено до бутона ДОБАВИ В КОЛИЧКА. Харесаният продукт ще бъде добавен в секция ЛЮБИМИ, която може да разгледате в горния десен ъгъл на сайта.

Продукт може да изчезне от Любими ако бъде закупен от друг клиент.

4Как да използвам промоционален код?

Отидете във Вашата количка. След като сте вътре, в ляво под избраните продукти, ще видите поле ВЪВЕДИ ПРОМО КОД. След като въведете промо кода трябва да натиснете бутон ДОБАВИ.

5Кога ще пристигне поръчката ми?

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди или Еконт на територията на страната. Стандартният срок за доставка на продукти налични на склад е от 3-5 дни. Артикулите, които изискват по-дълъг период за доставка варират в зависимост от описанието в сайта.

Фиксираната сума за доставка – 4,90лв за цялата страна. За поръчки на стойност над 200,00 лв доставката е БЕЗПЛАТНА.

Ако поръчате едновременно продукти, които са налични на склад и продукти, които не са налични към дата на закупуване, ще заплатите само един път доставка, а втората доставка ще бъде за сметка на Уоу Декор.

6Как да платя поръчаните продукти?

Може да заплатите желаните продукти по няколко начина:

  1. Банков превод
  2. Наложен платеж – плащане при получаване
7Колко струва доставката?

Цената за доставка в цялата страна независимост дали е до адрес на клиента или до офис на куриерска фирма е 4,90 лв. Поръчки на стойност над 200,00 лв се доставят БЕЗПЛАТНО.

8Мога ли да върна закупен продукт?

Закупен продукт може да върнете в рамките на 14 дни от получаването му. Заявка за връщане може да направите по следните начини:

  1. Изпратете мейл до sales@wowdecor.bg с информация за продуктите, които бихте желали да върнете. Подавате информация за номер на поръчка и артикула, който искате да върнете от тази поръчка. Наш служител ще се свърже с Вас, за да ви потвърди връщането на продукта.
  2. Влезте в профила си в сайта в секция „Поръчки и Връщане“. Изберете поръчката, от която искате да върнете продукт и натиснете „ПРЕГЛЕД“ . В страницата по долу ще Ви заредят всички продукти, които могат да бъдат върнати. Изберете продукта и натиснете ПОИСКАЙ ВРЪЩАНЕ. Ще ви бъде изпратен автоматичен мейл с информация къде трябва да върнете продукта.

Моля, имайте предвид, че при връщане, артикулите трябва да бъдат в оригиналните им кутии без нарушена цялост.

Куриерските разходи по връщане на продукт са за Ваша сметка.

Продуктите трябва да бъдат изпратени на адрес: гр.София, кв.Витоша, ул.Могилата 12, адресирани до Уоу Декор ЕООД.

Стоки изпратени на адрес различен от посочения, няма да бъдат разглеждани.

Стоки изпратени без направена заявка за ВРЪЩАНЕ, няма да бъдат разглеждани, докато такава заявка не бъде направена от клиента чрез имейл до sales@wowdecor.bg или чрез системата за връщане през сайта на Уоу Декор.