ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

“Как да направя поръчка?”

Може да направите поръчка след регистрация в сайта.

Кликнете ВХОД, изберете ВЕЧЕ СЪМ КЛИЕНТ или ВХОД с някоя от изброените социални мрежи ИЛИ се регистрирайте като НОВ КЛИЕНТ.

“Как да добавя продукт, който искам да закупя?”

Трябва само да изберете количеството, което искате да поръчате и да натиснете бутон ДОБАВИ В КОЛИЧКА. Продуктът автоматично ще отиде във вашата виртуална кошница.

“Как да добавя продукт в ЛЮБИМИ?”

Нужно е само да натиснете сърцето, което се намира неспоредствено до бутона ДОБАВИ В КОЛИЧКА. Харесаният продукт ще бъде добавен в секция ЛЮБИМИ, която може да разгледате в горния десен ъгъл на сайта.

Продукт може да изчезне от Любими ако бъде закупен от друг клиент.

“Как да използвам промоционален код?”

Отидете във Вашата количка. След като сте вътре, в ляво под избраните продукти, ще видите поле ВЪВЕДИ ПРОМО КОД. След като въведете промо кода трябва да натиснете бутон ДОБАВИ.

“Кога ще пристигне поръчката ми?”

Доставката се извършва от куриерска фирма Спиди на територията на страната. Стандартният срок за доставка на продукти налични на склад е от 2-4 дни. Артикулите, които изискват по-дълъг период за доставка варират в зависимост от описанието в сайта.

Фиксираната сума за доставка – 5,90 лв за цялата страна.

“Как да платя поръчаните продукти?”

Може да заплатите желаните продукти по няколко начина:

  1. Банков превод 
  2. Наложен платеж – плащане при получаване

За поръчки на неналични артикули на склад, които са със срок на доставка и на стойност над 200,00 лв, се заплаща авансово плащане в размер на 50% от стойността на поръчания артикул. Служител на Уоу Декор ще се свърже с Вас за уточнения.

“Колко струва доставката?”

Цената за доставка в цялата страна независимо дали е до адрес на клиента или до офис на куриерска фирма е 5,90 лв.

“Мога ли да върна закупен продукт? ”

Закупен продукт може да върнете в рамките на 14 дни от получаването му. Заявка за връщане може да направите по следните начини:

  1. Изпратете имейл до sales@wowdecor.bg с информация за продуктите, които бихте желали да върнете. Подавате информация за номер на поръчка и артикула, който искате да върнете от тази поръчка. Наш служител ще се свърже с Вас, за да ви потвърди връщането на продукта.
  2. Обадете са на 0893 750 850, предоставете ни информация за номера на поръчката и артикула, който желаете да бъде върнат и наш служител ще Ви съдейства.
  3. Влезте в профила си в сайта в секция „Поръчки и Връщане“. Изберете поръчката, от която искате да върнете продукт и натиснете „ПРЕГЛЕД“ . В страницата по долу ще Ви заредят всички продукти, които могат да бъдат върнати. Изберете продукта и натиснете ПОИСКАЙ ВРЪЩАНЕ. Ще ви бъде изпратен автоматичен мейл с информация къде трябва да върнете продукта.

Моля, имайте предвид, че при връщане, артикулите трябва да бъдат в оригиналните им кутии без нарушена цялост.

Куриерските разходи по връщане на продукт са за Ваша сметка.

Продуктите трябва да бъдат изпратени на адрес: гр.София, ул.Пирин 52А, адресирани до Уоу Декор ЕООД.

Стоки изпратени на адрес различен от посочения, няма да бъдат разглеждани.

Стоки изпратени без направена заявка за ВРЪЩАНЕ, няма да бъдат разглеждани, докато такава заявка не бъде направена по един от трите описани начина за връщане – чрез имейл на sales@wowdecor.bg, чрез обаждане по телефона 0893 750 850 , онлайн през личния профил в секция „Поръчки и Връщане“.

Scroll to Top