ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ОБЩИ УСЛОВИЯ

1.ЗА ФИРМАТА

Този уебсайт е собственост на Криейтив Мууд ООД, със седалище и адрес на управление: гр.София, ул.Пирин 52А, вписано в Търговския регистър с ЕИК 205479617,  с идентификационен № по ЗДДС BG205479617,  телефон за контакт: 0893 750 850, имейл: sales@wowdecor.bg.

2. ОПРЕДЕЛЕНИЯ

КЛИЕНТ/ПОТРЕБИТЕЛ – лице, което има или получава достъп до www.wowdecor.bg след създаване на потребителски профил

ДРУЖЕСТВО – собственикът на сайта wowdecor.bg

ПРОДУКТ/АРТИКУЛ – предлаганите стоки за интериорна декорация и обзавеждане в сайта на WOW DECOR

3.РЕГИСТРАЦИЯ И СИГУРНОСТ

Регистрацията в сайта е доброволна и безплатна. За да закупите продукт от www.wowdecorbg, е необходимо да сте регистриран потребител или да използвате вход, чрез някоя от социалните медии. При регистрация в сайта трябва да въведете вярна, пълна и точна информация във формата за регистрация.

Като регистриран потребител, Вие носите пълна отговорност за вашето потребителско име, парола и лична информация във Вашия профил (адрес, телефонен номер, е-мейл).  

3.ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Дружеството е регистрирано като администратор на лични данни. С приемането на настоящите общи условия КЛИЕНТЪТ дава безсрочното си съгласие, предоставените от него лични данни да бъдат събирани, съхранявани, обработвани и използвани от ДРУЖЕСТВОТО и упълномощени от него трети лица за целите на коректното изпълнение на договора за продажба от разстояние. Личните данни на КЛИЕНТА ще се използват за бизнес анализи с цел подобряване качеството на услугите на ДРУЖЕСТВОТО, за маркетингови, рекламни кампании и промоции, организирани от ДРУЖЕСТВОТО.

Профилът на КЛИЕНТ може да бъде заличен, като за целта е необходимо да се изпрати писмено искане до sales@wowdecor.bg

4.ЦЕНИ И НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

Всички представени цени в сайта www.wowdecor.bg са в Български Лева с включен ДДС.

Криейтив Мууд ООД  си запазва правото без предупреждение да променя цените по всяко време.

За поръчки на неналични артикули на склад, които са със срок на доставка и на стойност над 200,00 лв, КЛИЕНТЪТ заплаща авансово плащане в размер на 50% от стойността на поръчания артикул.

5.СНИМКИ

Снимковият материал в уебсайта е предмет на авторски права, принадлежащи на ДРУЖЕСТВОТО. Използването, копирането и разпространението на снимковия материал без писменото съгласие на ДРУЖЕСТВОТО е забранено.

ДРУЖЕСТВОТО си запазва правото да променя цените на продуктите по всяко време без предварително уведомление на потребителите .

Scroll to Top