ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ И ОБЩИ УСЛОВИЯ

1.ЗА ФИРМАТА

Този уебсайт е собственост на Уоу Декор ЕООД, със седалище и адрес на управление: гр.София, кв.Симеоново, ул.Момина сълза 13, вписано в Търговския регистър с ЕИК 204110810,  с идентификационен № по ЗДДС BG204110810,  телефон за контакт: 0893 750 850, имейл: sales@wowdecor.bg.

2.ОПРЕДЕЛЕНИЯ

КЛИЕНТ/ПОТРЕБИТЕЛ – лице, което има или получава достъп до www.wowdecor.bg след създаване на потребителски профил

ДРУЖЕСТВО – собственикът на сайта wowdecor.bg

ПРОДУКТ/АРТИКУЛ – предлаганите стоки за интериорна декорация и обзавеждане в сайта на Уоу Декор ЕООД

3.РЕГИСТРАЦИЯ И СИГУРНОСТ

Регистрацията в сайта е доброволна и безплатна. За да закупите продукт от www.wowdecorbg, е необходимо да сте регистриран потребител или да използвате вход, чрез някоя от социалните медии. При регистрация в сайта на Уоу Декор трябва да въведете вярна, пълна и точна информация във формата за регистрация.

Като регистриран потребител, Вие носите пълна отговорност за вашето потребителско име, парола и лична информация във Вашия профил (адрес, телефонен номер, е-мейл).  

3.ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Дружеството е регистрирано като администратор на лични данни. С приемането на настоящите общи условия КЛИЕНТЪТ дава безсрочното си съгласие, предоставените от него лични данни да бъдат събирани, съхранявани, обработвани и използвани от ДРУЖЕСТВОТО и упълномощени от него трети лица за целите на коректното изпълнение на договора за продажба от разстояние. Личните данни на КЛИЕНТА ще се използват за бизнес анализи с цел подобряване качеството на услугите на ДРУЖЕСТВОТО, за маркетингови, рекламни кампании и промоции, организирани от ДРУЖЕСТВОТО.

Профилът на КЛИЕНТ може да бъде заличен, като за целта е необходимо да се изпрати писмено искане до sales@wowdecor.bg

ДРУЖЕСТВОТО няма достъп до данни,с които КЛИЕНТЪТ прави разплащане с кредитна или дебитна карта или чрез сметка в ePay.bg. Достъп до тези данни има само банката издадел на каратата на КЛИЕНТА и ePay.bg.

4.СНИМКИ

Снимковият материал в уебсайта е предмет на авторски права, принадлежащи на ДРУЖЕСТВОТО. Използването, копирането и разпространението на снимковия материал без писменото съгласие на ДРУЖЕСТВОТО е забранено.

4.ПЛАЩАНИЯ

Посочени цени в сайта са в ЛЕВА с включен ДДС. 

За поръчки на обща стойност над 600 лв трябва да заплатите сумата авансово по банка или на място в нашия шоурум на адрес гр.София, кв.Витоша, ул.Могилата 12

ДРУЖЕСТВОТО си запазва правото да променя цените на продуктите по всяко време без предварително уведомление на потребителите .[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]